Intsünk pá-t a polleneknek!

Üdv!

PáPollen = orvos szakértői és tanácsadó

Ön allergiás? –  szeretne tünetmentes lenni!

Kezeletlen allergia = egyre súlyosbodó állapot, akár az asztmáig.

Az allergének az egész szervezet elleni támadást – ellenük való fellépés csak az egész szervezet védekező­képességének javításával lehetséges. 

Módszertani programunk:

 Program A1. A2. A3.         Hatás – Eredmény
  ALAP FELKÉSZÍTŐ

szinten-tartó

SZINTEN-TARTÓ

plusz

Prebiotikum x x X Biozöldség kivonat magas mikro-makroelem tartalommal, természetes allergia ellenes növényi szteroiddal
Probiotikum x x X A vastagbélben megtalálható hasznos baktériumflóra nélkülözhetetlen az allergia kivédésében.
Pollen x X Nagy tisztaságú, speciális összetételű, sivatagi virágpor kivonat.
Nyálkahártya X Béta-karotin, E-provitamin, szelénkivonat a nyálkahártyák stabilizálásáért
Tápanyag/Vitamin feltöltés x Természetes forrásból eredő mikro-makro tápanyagok, vitaminok, energetizáló anyagok és immunrendszert stabilizáló anyagok

 

 

 

Miért szükséges? Növényeink tápanyaghiányosak- kevesebb vitamint viszünk be.

Pótolni kell táplálékkiegészítőkkel!

 

Bővebben:

Az elmúlt 40 év alatt az alma vitamin és tápanyagtartalma 80%-al csökkent.

Hiába próbálunk egészségesen étkezni, nem ehetünk 5x annyi almát!?

Bővebben: Márai G.) Ábra-grafikon

 

Tehát, hogy szükség van táplálékkiegészítőre az nem kérdés. A kérdés csak az, hogy melyik cégtől szerezzük be?

Szerintünk a választott vállalatnak a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

 • Termékei kiváló minőségűek,
 • Természetes anyagok, biotermékek, (biotermék)
 • Mellékhatások nélkül,
 • Vevőtájékoztatás, tanácsadás,
 • Kitűnő ár – érték arány,  (piacelemzési szempontok)
 • Gazdaságos kiszerelés, (piacelemzési szempontok)
 • Megbízható, stabil cégháttér, világcég,  (cégértékelés)
 • Könnyű beszerzés, állandó készlet, (rendelés folyamata, lásd később)
 • Folyamatos termékpaletta-fejlesztés, (új termékek)

 

Csapatunk tagjai a 90-es évek óta foglalkoznak táplálék-kiegészítőkkel.  Akkor – érzelmi alapon- magyar gyártókat, forgalmazókat választottunk.  Ha viszont tényleg a fenti szempontok a mérvadóak, akkor egy világcéget érdemes választani, aki a legjobb, a legnagyobb. Aki tartósan az!

Így választottuk a Forever Living Products  céget.

 

Miért pont az FLP?

2018-ban 40 éves a cég, Magyarországon 20 éve van jelen, piacvezető superbrand. (mellékletben FLP)

Így tehát nem kérdés, hogy melyik cég, széleskörű szortimentje (> több,mint 250 termék) lett a nyerő, a legalkalmasabb.

 

Miért pont az Aloe?

A világ egyik legrégebben ismert és használt, neve: az Aloe Vera L. más néven Aloe Barbadensis Miller. A csodálatos Aloe levél több mint 200 féle összetevőt tartalmaz. A szabadalmaztatott stabilizálási eljárás segítségével ezek nagy részét meg is őrizzük.  (Aloe vera)

 

Miért pont a papollen.hu csapata?

Személyes problémára-, orvos szakértői, tanácsadói válasz -, több évtizedes tapasztalattal, on-line-, internetes-, telefonos elérhetőséggel. Rendszeresen tartunk tájékoztatókat, nyílt napokat, ingyenes tanácsadást – az ország több városában. Szakorvosaink állami és magánrendelőkben várják a betegeket.

 

 

Gratulálunk döntéséhez, hogy elkezdi programunkat!

 • Amennyiben Ön ételallergiás kérem kattintson át az >ÉTELALLERGIára.
 • Ha Önnek szezonális pollen allergiája van, de még nincsenek tünetei, akkor kérjük ugorjon az A2.programra /FELKÉSZÍTŐ szinten-tartó/
 • Ha Önnek szezonális allergiája van, és most már a korábbi allergiás tüneteket tapasztalja, akkor is van lehetőség a tünetek enyhítésére, az A1. programunkat tudja elkezdeni. Ha Ön már volt allergiavizsgálaton valaha, akkor már tudja milyen pollenekre allergiás, de ha erre még nem került sor, mindenképpen javaslunk egy allergiavizsgálatot. Tanácsadóink segítenek mindenben. Az A1. programunkkal a következő eredményeket érheti el: Ha csak ezt a 3 hatást tudná biztosítani, már akkor is nagyban tudna segíteni az allergiások szervezetének.
 • ADAGOLÁS: reggel éhgyomorra 3-5 cl az Aloe vera gél adagja, a Probiotic 30 napos adagot tartalmaz. Ebből minimum 3 hónapos fogyasztást javaslunk, folyamatos szedése további előnyöket jelent. Ha ennyi információ elegendő Önnek, és rendszeres internetes vásárló, akkor tovább léphet a (Rendelési oldalra).

Amennyiben további segítségre van szüksége forduljon tanácsadóink valamelyikéhez vagy hívja ügyfél szolgálati telefonszámunkat: +36202543234.

 • Probiotic nevű készítményünk méltán kapta meg a „gyógytápszer” besorolást. A benne lévő 6 féle hasznos baktérium faj kiemelkedően magas számú élő baktériumot tartalmaz, kettős védőburokba csomagolva, amelyből a külső saválló burok ellenáll a gyomorsavnak. Így biztosítja, hogy a baktériumok ténylegesen eljuthassanak a vastagbélbe, ahol ki tudják fejteni védő hatásukat. A Probiotic teljes összetételéről itt olvashat. (Probiotic)
 • Az Aloe vera géljeink bármelyikének fogyasztása napi 3-5cl-es adagban is szervezetét vitaminokkal tölti föl, nagyban hozzájárul bélrendszere megtisztításához, és harmonizálja az immunrendszerét.

 

Az A2. programunk FELKÉSZÍTŐ szinten-tartó azok számára ajánljuk, akiknek várható az allergiás tünetek megjelenése, de most még nem jelentkeztek a tünetek. Az Aloe vera géljeink bármelyikének fogyasztása napi 3-5cl-es adagban is szervezetét vitaminokkal tölti föl, nagyban hozzájárul bélrendszere megtisztításához, és harmonizálja az immunrendszerét.

Az összetevők és hatások tekintetében a továbbiakat itt tekintheti meg

Probiotic nevű készítményünk méltán kapta meg a „gyógytápszer” besorolást. A benne lévő 6 féle hasznos baktérium faj kiemelkedően magas számú élő baktériumot tartalmaz, kettős védőburokba csomagolva, amelyből a külső saválló burok ellenáll a gyomorsavnak. Így biztosítja, hogy a baktériumok ténylegesen eljuthassanak a vastagbélbe, ahol ki tudják fejteni védő hatásukat. A Probiotic teljes összetételéről itt olvashat. (Probiotic)

ADAGOLÁS: reggel éhgyomorra 3-5 cl az Aloe vera gél adagja, a Probiotic 30 napos adagot tartalmaz. Ebből minimum 3 hónapos fogyasztást javaslunk, folyamatos szedése további előnyöket jelent.

 

Ezután a 3. héttől a pollen készítmény beépítése fokozatosan /„kutyaharapást szőrivel” elv alapján J/ a Tanácsadó útmutatása alapján történik.

Forever Bee Pollen: Nagy tisztaságú, magas fehérje tartalmú virágpor készítmény sivatagi virágokból, melyek a mi éghajlatunkon szabad földön nem fordulnak elő. Részletesebben (itt Forever Bee Pollen) olvashat.

Ha ennyi információ elegendő Önnek, és rendszeres internetes vásárló, akkor tovább léphet a (Rendelési oldalra).

Amennyiben további segítségre van szüksége forduljon tanácsadóink valamelyikéhez vagy hívja ügyfél szolgálati telefonszámunkat: +36202543234.

A3. program SZINTEN-TARTÓ plusz

A korábbi javaslat mellett kiegészítésképpen a nyálkahártyák stabilizálásában fontos szerepet játszó Beta-karotin, szelén és E vitamin elővitaminját magába foglaló gyógynövény komplex járul hozzá a védelemhez /Forever A- Beta – Care/

A tápanyagfeltöltés/vitaminfeltöltés :

 • Természetes, elmeszesedett korallokból származó, biológiailag aktív ásványi anyag komplex /Nature Min/
 •  20 féle gyümölcs , zöldség kivonat speciális előállítás során Aloe burokban. Q10, likopin és D vitamin dúsítással /Forever Daily/

Ezeknek a fogyasztása segíti szervezetét harmonikus állapotba jutni és felkészíti a pollenek támadására!

Akkor?! KEZDHETJÜK!

Ha ennyi információ elegendő Önnek, és rendszeres internetes vásárló, akkor tovább léphet a (Rendelési oldalra).

Amennyiben további segítségre van szüksége forduljon tanácsadóink valamelyikéhez vagy hívja ügyfél szolgálati telefonszámunkat: +36202543234.