ÁSZF: Általános Szerződési Feltételek

 

HENIX Kereskedelmi Reklám és Marketing Korlátolt Felelősségű Társaság, rövid nevén: HENIX  KFT,  a továbbiakban: Társaság vagy Szolgáltató). Adatai:

2120 Dunakeszi Magyar u.53.

Cégjegyzékszám:13-09-061460    Bejegyezve:1990.12.06   Adószám:12381861-2-13

 

Regisztráció

Vásárlás, ill. a későbbi kapcsolattartás felhasználói regisztráció esetén gördülékenyebb. Előnye, hogy ha legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni.

A megrendelés folyamata egészségügyi szolgáltatás esetén

  1. Az egészségügyi szolgáltatás-ra való jelentkezés történhet telefonon, E-mail-ben, honlapon, facebook oldalon, stb(ahol ez a jelentkezés a Henix Kft-vel való kapcsolat hivatalosnak van minősítve. A szükséges adatok megadását követően, a “Jelentkezem”/ „Feliratkozom „ gomb lenyomásával a kosár oldalra érkezik. Itt lehetőség van a megrendelés módosítására, illetve , (ha van ilyen) kupon kódok érvényesítésére.
  2. Ha mindent megfelelőnek talál a “Tovább a pénztárhoz ” gombra kattintva átirányításra kerül a számlázás és fizetési oldalunkra.
  3. Amennyiben már regisztrált és megadta korábban e-mail címét, adatait nem szükséges újra bevinni, ellenkező esetben ki kell tölteni a megadott űrlapon a számlázási adatokat.
  4. Az egészségügyi szolgáltatások díjának fizetése jelenleg készpénzben lehetséges.

 

A megrendelés folyamata egyéb szolgáltatás, ill. webáruházban történő vásárlás esetén

  1. Az egyéb szolgáltatás, igénybevétele megegyezik az egészségügyi szolgáltatás esetén ponttal.

.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Henix Kft. köteles a termékért/szolgáltatásért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a weboldalon rendelt szolgáltatásokra nem vonatkozik.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 nap beszámításakor. A levelet ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetés-szerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd: 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet

Ügyfélszolgálat, panaszkezelés:

Felhasználók a webshopban történt vásárlással kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket, panaszaikat az alábbi elérhetőségek bármelyikén eljuttathatják a Henix Kft-hez:

  • Telefonon munka időben:  +36 70/9464610
  • E-mailben: info@henix.hu.hu
  • Levélben:  HENIX KFT,  2120 Dunakeszi Magyar u.53.

 

Az EU területén élő személyek a vitás ügy rendezése érdekében fordulhatnak az Európai online vitarendezési platformhoz is.
Azokban a nem kívánt esetben, amikor a Henix Kft nem nyújt a vásárló részére az észrevétele rendezése során megnyugtató megoldást, úgy vélt, illetve jogos érdeke érvényesítését polgári peres úton kezdeményezheti.

Adatkezelés

Az Ön személyes adatainak védelme a Henix Kft és partnerei számára kiemelt fontosságú. Részletesen az Adatvédelmi nyilatkozatban tájékozódhat. Erre mindenképp kérjük is, mert a velünk való szerződéses kapcsolat alapfeltétele ezen dokumentumok elfogadása.

 

Budapest, 2020.04.24.

HENIX Kereskedelmi Reklám és Marketing Korlátolt Felelősségű Társaság, rövid nevén: HENIX  KFT,   Adatai: 2120 Dunakeszi Magyar u.53.   asz: 10381861-2-13