Basa Alexandra vagyok, egy igazi pörgős, életvidám csajszi.

Az életem mindig kalandos volt, jó és rossz értelemben is, ahogy a legtöbbünknek fiatalon. Szüleimre mindig számíthattam, és hallgatnom is kellett volna, amikor az egészségről “papoltak”…

Csajok, srácok Mindenkihez, de legfőképp Hozzátok szólnék… Bulizzunk, szórakozzunk, ÉLJÜNK, mert ez nagyon fontos. ÉLJÜNK A MÁNAK.

Ma már inkább azt mondom: ÉLJÜNK MEG MINDEN PILLANATOT, de ne csak ma, hanem sok-sok évig. Mert azért tudom, hogy a holnapotok is fontos. Ugye???

Erről, a pár éve divatos és menő szlengünk jutott eszembe: YOLO. Emlékeztek? Yolo= You Only Live One=Egyszer élünk… IGEN! EGYSZER… EGY ÉLTÜNK VAN!

Épp ezért nem mindegy, hogyan éljük és meddig tart. Ki kell maxolni, ezért nekünk kell tennünk! Előzzétek meg a bajt!

Éveken keresztül nem figyeltem oda magamra, az életmódomra, a lelkemre. Tanácsolom Mindenkinek, hogy életünk minden területén csináljunk egy nagy nagytakarítást. Dobáljunk ki minden szemetet, minden negatívat. Mára megtanultam: az egészségünk a legfontosabb.

Fiatal korom ellenére sok egészségügyi problémám volt. Kemény vagyok szövegemmel és egy laza váll lesöpréssel /ahogy egy táncos csinálja/ kezeltem jó darabig a fájdalmaimat, problémaimat. Aztán jött pár törés. A táncot – az életemet – fel kellett függesztenem. Biztos Nektek is van olyan az életetekben, amit szívvel-lélekkel csináltok, ami közben szabadok és boldogok vagytok, ami éltet. 

Aztán nálam a szórakozás határok nélkül is megszűnt és a kedvenc ételeimről is le kellett mondanom egy életre.

Komoly műtéten estem át, ami elgondolkodtatott, hogy másképp kell élnem és nap, mint nap tennem magamért, fontosak a táplálék kiegészítők, a vitaminok!

Azóta fogyasztom és segítek másoknak a tapasztalataimmal, tudásommal. Vidám személyiségemmel igyekszem másoknak is szebbé tenni a mindennapjait, támogatva ezt az egészségre való odafigyeléssel hisz a boldog, hosszú élet alapja. Alapozd meg a következő éveidet, EGÉSZSÉGRE FEL! Segítek! Keress bizalommal!

Telefonszám: +36202736939