Benkő Rita vagyok.

Eredeti végzettségem szerint újszülött-koraszülött intenzív terápiás szakasszisztens. Évekig dolgoztam a MÁV Kórház intenzív osztályán, majd a GYES alatt elvégeztem az Óvónőképző Főiskolát, hogy több időt tölthessek a gyermekeimmel és a családommal. 20 éven át dolgoztam óvodapedagógusként, jelenleg főállású vállalkozó vagyok. Hivatásom mellett évek óta tanácsadói feladatot is ellátok, mert:

„Az Egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség hiánya.„ (WHO)

A mindennapokban nagy hangsúlyt fektetek az egészséges életmódra és a rendszeres testmozgásra.

Hitvallásom: Élj harmóniában magaddal kívül-belül!

Ha rövid bemutatkozásom elnyerte az Ön bizalmát, akkor vegye fel velem a kapcsolatot. Várom szeretettel!

Telefonszám: +36202736939

Benkő Rita
Tanácsadó

Kostyál Katalin vagyok, 1970-ben születtem a magánéletben két gyermek édesanyja. 1988-ban végeztem a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakközépiskolában, majd folytattam tanulmányaimat az egészségügy széles palettáján (tüdőgondozói szakápoló, röntgenasszisztens, felnőtt szakápolói végzettséggel) egészen a mai napig. Családom speciális problémái miatt kénytelen voltam beletanulni a megszerzett elméleti és gyakorlati ápoláson, gondozáson túl a geriátriai (idősgondozás), pszichiátriai gondoskodás és a diabetológia (cukorbetegséggel foglalkozó tudomány) szakterületébe is. 2004-ben úgy döntöttem, hogy tanulmányaimat a gyógynövények, a természetes gyógymódok irányába is kiterjesztem, s ezzel együtt létrehoztam egy vállalkozást is. 5 éven át vezettem a Dunakeszi Diabetesz Klub felnőtt és ifjúsági szekcióját, ezzel segítve a megelőzést, az egészségvédelmet, egy egészségesebb élet kialakítását. 2010 harmadik negyedévétől pedig a Biofocus Egyesület vezetőjeként önkéntes munkatársiammal együtt a prevenció és a természetes rehabilitáció élvonalában álltunk, valamint több éve a Fürkész Hholding a felnőtt és a gyermekkorúakat célzó egészségnevelő és szemléletformáló programjaiban dolgoztam vezető tanácsadóként. A cég által szervezett szűrések, oktatások és tanácsadások során számos emberrel ismerkedtem és ismerkedem meg, akiket a programot követően a mai napig aktív tanácsadással segítekm az egy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élet útján. Szeretem, ha az emberek kérdésekkel állnak elém, mert az azt jelzi: érdekli őket a saját és családjuk egészsége! Tehát: Kérdezzen bátran Ön is!

Telefonszám: +36202736939

Kostyál Katalin
Tanácsadó

Szeretettel köszöntöm oldalunkon.

Engem Virovecz Angelikának hívnak. 

Hosszú évekig háziápolásban tevékenykedtem, eközben masszírozással is próbáltam hozzájárulni mások testi-lelki jóllétéhez.

Egy komoly egészségügyi kihívás késztetett arra, hogy átértékeljem az életemet. Sikeresen felvettem a harcot a betegségemmel, a sikert nagy részben a természet erejének is köszönhetem. Azóta odafigyelek magam és családom egészségének megőrzésére.

Küldetésemnek tekintem, hogy támogatást nyújtsak sorstársaimnak és igyekszem megfelelő életmód tanácsot adni a hozzám fordulónak.

Ha úgy érzi, rám van szüksége, keressen bizalommal!

Telefonszám: +36205348084

Virovecz Angelika

Üdvözlöm! Örülök, hogy ellátogatott oldalunkra!

Huberné Tibold Anikó vagyok.

Az egészségügyben eltöltött 40 év alatt sok mindent megéltem, tapasztaltam. Megismertem emberi sorsokat, tanúja voltam harcnak, kiszolgáltatott helyzetnek és láttam kemény küzdelmet az egészség visszaszerzésére. Amíg megvan, nem értékeljük igazán, akkor kapunk észbe, amikor veszni látszik. 

Ez idő alatt erősen megfogalmazódott bennem: mindent meg kell tennünk egészségünk megőrzése érdekében! Tegyük ezt vegyszermentesen, a természet segítségével, szervezetünk működésének támogatásával!

Van pár ötletem! Szeretné hallani?

Telefonszám: +36306779317

Huberné Tibold Anikó

Eisner Ágota vagyok. 2 kisgyermek édesanyjaként a napi mókuskerékben meg kellett tapasztalnom, és látnom, hogy

„Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.” (Arthur Schopenhauer).

Szükségszerűvé vált egy természetes alternatíva megtalálása, a korábbihoz képest még tudatosabb életmód kialakítása.

Miután ezen változtatások pozitív változásokat hoztak az életünkbe, eldöntöttem, hogy ezen a területen szeretnék én is segíteni másoknak, így nyelvtanári létem mellett, életmód és táplálkozás tanácsadóvá váltam. A táplálkozás az egészséges életmód kialakítása során pedig nélkülözhetetlen a tudatosság. 

A helyes táplálkozás kapcsán az egyik legfontosabb, hogy tisztán tartsuk a bélrendszerünket, megszabadítsuk a táplálkozás, a környezeti ártalmak által bejutott szennyeződésektől. Illetve, hogy bejuttassuk a szervezetünk számára feldolgozható, minőségi és természetes eredetű vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, hisz ezek nélkül reformálhatjuk akárhogy az étkezésünket, nem lesz kellőképp eredményes. Mint ahogy az életmódunk sem kellőképp egészséges, ha nem mozgunk rendszeresen, nem szentelünk kellő időt és figyelmet a minőségi pihenésre (elegendő alvás, kikapcsolódás) vagy nem fogyasztunk elegendő folyadékot. 

Ennek az egésznek pedig egy csodálatosan megbízható alternatíva az alapja.

Amennyiben úgy érzi, hogy segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal!

Telefonszám: +36204773787

Eisner Ágota

Basa Alexandra vagyok, egy igazi pörgős, életvidám csajszi.

Az életem mindig kalandos volt, jó és rossz értelemben is, ahogy a legtöbbünknek fiatalon. Szüleimre mindig számíthattam, és hallgatnom is kellett volna, amikor az egészségről “papoltak”…

Csajok, srácok Mindenkihez, de legfőképp Hozzátok szólnék… Bulizzunk, szórakozzunk, ÉLJÜNK, mert ez nagyon fontos. ÉLJÜNK A MÁNAK.

Ma már inkább azt mondom: ÉLJÜNK MEG MINDEN PILLANATOT, de ne csak ma, hanem sok-sok évig. Mert azért tudom, hogy a holnapotok is fontos. Ugye???

Erről, a pár éve divatos és menő szlengünk jutott eszembe: YOLO. Emlékeztek? Yolo= You Only Live One=Egyszer élünk… IGEN! EGYSZER… EGY ÉLTÜNK VAN!

Épp ezért nem mindegy, hogyan éljük és meddig tart. Ki kell maxolni, ezért nekünk kell tennünk! Előzzétek meg a bajt!

Éveken keresztül nem figyeltem oda magamra, az életmódomra, a lelkemre. Tanácsolom Mindenkinek, hogy életünk minden területén csináljunk egy nagy nagytakarítást. Dobáljunk ki minden szemetet, minden negatívat. Mára megtanultam: az egészségünk a legfontosabb.

Fiatal korom ellenére sok egészségügyi problémám volt. Kemény vagyok szövegemmel és egy laza váll lesöpréssel /ahogy egy táncos csinálja/ kezeltem jó darabig a fájdalmaimat, problémaimat. Aztán jött pár törés. A táncot – az életemet – fel kellett függesztenem. Biztos Nektek is van olyan az életetekben, amit szívvel-lélekkel csináltok, ami közben szabadok és boldogok vagytok, ami éltet. 

Aztán nálam a szórakozás határok nélkül is megszűnt és a kedvenc ételeimről is le kellett mondanom egy életre.

Komoly műtéten estem át, ami elgondolkodtatott, hogy másképp kell élnem és nap, mint nap tennem magamért, fontosak a táplálék kiegészítők, a vitaminok!

Azóta fogyasztom és segítek másoknak a tapasztalataimmal, tudásommal. Vidám személyiségemmel igyekszem másoknak is szebbé tenni a mindennapjait, támogatva ezt az egészségre való odafigyeléssel hisz a boldog, hosszú élet alapja. Alapozd meg a következő éveidet, EGÉSZSÉGRE FEL! Segítek! Keress bizalommal!

Telefonszám: +36202736939

Basa Alexandra

Feketéné Horváth Anita vagyok, két kisgyermek boldog édesanyja.

Műszaki menedzser szakon végeztem, miközben Call Centeres munkám során nagy tapasztalatot szereztem abban, hogy telefonon keresztül emberekkel foglalkozzam!

Két kisgyermekem születése után kiemelkedően fontossá vált számomra az egészség, és hogy lehetőség szerint megelőzzük a betegségek kialakulását, illetve minél kevesebb gyógyszert kelljen fogyasztanunk a családomban, valamint a környezetemben élőknek.

Az egészséges életmód kialakításában fontos szerepet játszik az étkezés megreformálása, a mindennapos mozgás beiktatása, valamint a belső egyensúly kialakítása. Ha ez megvalósul, annak áldásos hatását magam is megtapasztaltam, két gyermekem születése után 40 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg, illetve a mozgás is életem részévé vált, ami korábban elképzelhetetlen volt számomra!

Ha érdekel, hogy nekem hogyan sikerült, vagy szeretnéd, hogy segítsek Neked, akkor keress bátran!

Feketéné Horváth Anita

Rudolf Zsuzsanna vagyok.
Három felnőtt gyerek édesanyja. Két évtizede állattakarmány forgalmazással foglalkozom márkaképviselőként. A növények, takarmányok, ezen keresztül mindezeket fogyasztó állatok egészsége nagyban befolyásolja az emberek helyes táplálkozását, egészségének védelmét. Ha az állatokat egészségesebben tápláljuk, kevesebb gyógyszert, antibiotikumot kapnak, akkor életrevalóbb lesz az állomány, egészségesebb tejet, tojást, húst fognak adni.

A helytelen táplálkozási szokások és a tápanyagok szennyezettsége gyakran vezet allergiához, pedig ez elkerülhető lenne!

Táplálkozási tapasztalatomat, tudásomat szívesen megosztom Önnel is. Hívjon bizalommal.

Telefonszám: +36202736939

Rudolf Zsuzsanna

Szaniszlóné Kovács Mónika vagyok.

Férjemmel két fiúgyermekünket neveljük, akik mindketten kicsi koruk óta lisztérzékenyek. A diéta betartása mellett is nagyon gyakran előfordult a nátha, fülgyulladás, orrfolyás. Az óvodai vírusok hetente verték le a gyerekeket a lábukról. A gyógyszerek hatására- mellékhatására formáltuk át a gondolkodásunkat és tanultunk meg prevencióban gondolkodni, amiben nagy segítségünkre volt Nika doktornő.

Az egészséges ételek mellett a természetes táplálék kiegészítőket, vitaminokat választottuk, a bőrápoló, tisztálkodási szereinket is lecseréltük allergénmentes termékekre.

Jó döntés volt! Nem csak a gyerekeimen, hanem saját bőrömön érzem a változást

Amit egyedül magunkért teszünk, meghal velünk együtt. Amit másokért tettünk, megmarad, és halhatatlan lesz.

Albert Pine

A mai rohanó, reklámokkal teli világban nehéz eligazodni mi a jó, a hatékony segítség.

Szívesen adom át tapasztalataimat, hívj bizalommal

Szaniszlóné Kovács Mónika
Tanácsadó

Töltse ki kérdőívünket mi pedig kisorsolunk Önök között egy Wellness utazást és sok más ajándékot!

Kitöltöm
Nyereményjáték

Éveken keresztül küszködtem kora tavasztól késő őszig az allergiás náthámmal. Szemviszketés, orrviszketés , garat kaparás. Nem tudtam aludni, heteken keresztül, állandóan fáradtnak éreztem magam.
10 éve már, hogy elkezdtem használni az Aloe vera italokat és a gyógytápszerként forgalmazott Forever Probiotic-probioticumot. Egész évben fogyasztom a gélt kúraszerűen hónapokon át a probiotikumot.
Az évek során egyre enyhébben jelentkeznek a tüneteim, sokkal rövidebb ideig kell gyógyszert szednem. Van, hogy a termékek mellett elfelejtem az allergia gyógyszert bevenni, annyira panaszmentes vagyok.

Szilágyi Enikő

Egy ideje már refluxszal kezeltek,de sajnos nem javult az állapotom. Nika doktornő javaslatára elhagytam a glutén tartalmú ételek fogyasztását ,elkezdtem a javasolt módszert és megszűntek a gyomor és bélrendszeri problémáim.Visszatért a komfortérzetem,aminek nagyon örülök.

F. Ildikó