Tapasztalatok

Szilágyi Enikő

Éveken keresztül küszködtem kora tavasztól késő őszig az allergiás náthámmal. Szemviszketés, orrviszketés , garat kaparás. Nem tudtam aludni, heteken keresztül, állandóan fáradtnak éreztem magam.
10 éve már, hogy elkezdtem használni az Aloe vera italokat és a gyógytápszerként forgalmazott Forever Probiotic-probioticumot. Egész évben fogyasztom a gélt kúraszerűen hónapokon át a probiotikumot.
Az évek során egyre enyhébben jelentkeznek a tüneteim, sokkal rövidebb ideig kell gyógyszert szednem. Van, hogy a termékek mellett elfelejtem az allergia gyógyszert bevenni, annyira panaszmentes vagyok.

F. Ildikó

Egy ideje már refluxszal kezeltek,de sajnos nem javult az állapotom. Nika doktornő javaslatára elhagytam a glutén tartalmú ételek fogyasztását ,elkezdtem a javasolt módszert és megszűntek a gyomor és bélrendszeri problémáim.Visszatért a komfortérzetem,aminek nagyon örülök.

Fanni

Fanni éveken keresztül köhögött ősztől tavaszig. Mint kiderült a lakásban volt penészedés, ez okozta a köhögését. Miután kiderült az allergia, és Garlic-ot kezdett el szedni, teljesen megszűntek a panaszai. Évek óta nem volt köhögéses betegsége.

Farkas Szilvia

Több,mint egy éve vásártam a SafeLaser500-at. Az elején kicsit szkeptikus voltam,de bizonyított többszörösen: A kisfiamnak a nagyon erős köhögési rohamait csillapította,valamint az allergiája is sokkal enyhébb lett, az én 25 éve tartó allergiám viszont olyan mértékben lett jobb,hogy a drága orrspray-m csak ritkán kell használnom.Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Szőke Mária

10 hónapja stroke-ot kaptam, amitől az egész bal oldalam lebénult.

24 órán belül hozzájutottam egy közepes teljesítményű safe lézer

berendezéshez, amivel naponta kétszer kezeltem magam az

orrbemenetbe irányuló lézerfénnyel.

Természetesen a hagyományos kezelés mellett történt mindez.

E mellett nagy adagban fogyasztottam Q10, omega3 és arginin tartalmú étrend kiegészítőket.

A gyógytorna, amit azóta is alkalmazok minden nap,  segítségével  4 hónap alatt újra járni tudok,

a koncentráció képességem visszatért, a kezdeti  elkent, alig érthető  beszédem szinte teljesen

rendeződött. A jobb karomat egyenlőre még nem tudom érdemben használni, de ezen kívül a mindennapi tevékenységeimet

alkalmazni tudom.

Jelenleg középiskolásokat készítek fel biológiából emelt szintű érettségire.

Az orvosok nem bíztattak azzal, hogy valaha is lábra állok. Hálás vagyok a safe lézernek, hogy ilyen eredményes lehetett a komplex kezelésem.

Rudolf Zsuzsanna

Februárban lendületből ráestem a jobb térdemre. Két hónapig csak bal lábra nehezedve tudtam a lépcsön lejönni a szobámból.

Guggolás jobb oldalon fekvés nagy fájdalommal járt. Kölcsön kértem a safe lézert 10 nap alatt napi 5 -6 kezeléssel elértem ,hogy biciklivel tudtam visszavinni.

Már térdelni is tudok, bizonyos mozdulatokra csak egy picit fáj.