Éveken keresztül küszködtem kora tavasztól késő őszig az allergiás náthámmal. Szemviszketés, orrviszketés , garat kaparás. Nem tudtam aludni, heteken keresztül, állandóan fáradtnak éreztem magam.
10 éve már, hogy elkezdtem használni az Aloe vera italokat és a gyógytápszerként forgalmazott Forever Probiotic-probioticumot. Egész évben fogyasztom a gélt kúraszerűen hónapokon át a probiotikumot.
Az évek során egyre enyhébben jelentkeznek a tüneteim, sokkal rövidebb ideig kell gyógyszert szednem. Van, hogy a termékek mellett elfelejtem az allergia gyógyszert bevenni, annyira panaszmentes vagyok.

Szilágyi Enikő

Egy ideje már refluxszal kezeltek,de sajnos nem javult az állapotom. Nika doktornő javaslatára elhagytam a glutén tartalmú ételek fogyasztását ,elkezdtem a javasolt módszert és megszűntek a gyomor és bélrendszeri problémáim.Visszatért a komfortérzetem,aminek nagyon örülök.

F. Ildikó

Fanni éveken keresztül köhögött ősztől tavaszig. Mint kiderült a lakásban volt penészedés, ez okozta a köhögését. Miután kiderült az allergia, és Garlic-ot kezdett el szedni, teljesen megszűntek a panaszai. Évek óta nem volt köhögéses betegsége.

Fanni

Kifejezett nehézlégzés, ugató száraz és éjszakai  köhögés volt jellemző Nándira. Több alkalommal szorult kórházi kezelésre is. Mióta a gyümölccsel dúsított aloe verát issza és természetes vitamint, immunerősítőt szed, egyre enyhébbek a tünetei, és évente csak 2-3x jelentkezik az előző 2 havonta ismétlődő betegségei helyett.

Sz. Nándor

Az éveken át tartó  főleg a téli időszakban jelentkező nehézlégzését és hörghurutját  a gyógyszeres kezelés mellett az aloe vera és az immunerősítő vitaminok segítségével teljes mértékben kinőtte, három év alatt elhagyhatta a gyógyszereit , tünet és panaszmentes.

B. Anna

Súlyos croup betegséggel küzdöttünk . Gyakran kapott Bendegúz szteroidos  kúpot is. Mióta kiegészítettük a kezelését doktornő által ajánlott gyógynövényes zöldséglével és természetes vitaminokkal teljesen elmaradtak a tünetei, egyre ritkábban és egyre enyhébben jelentkeztek száraz köhögései, ami az utóbbi években teljesen megszűnt.

B.Bendegúz

Anna croupos volt és később asthmás lett. Édesapja is allergiás, onnan örökölte. A gyógyszerek ideig óráig hatottak, de mióta a Berry-t issza, a Kids-et és a Royal jelly-t eszi, teljesen megszűntek a tünetei, és szinte sosem betegszik meg. Ráadásul nagyon szereti az ízüket is, szívesen eszi a termékeket. Mióta Annánk segítettek az FLP termékek, a szüleim problémáira is alkalmaztuk őket és rengeteg időskori panasz már a múlté a családban.  Nem beszélve arról, hogy a harmadik lányunk „aloe baby”- ként teljes FLP védelemben fogant meg és született meg egészségesen. Neki eddig még nem tapasztaltunk semmilyen allergiát, beteg sem szokott lenni. Ő már a fogantatása óta fogyasztja a termékeket.

Sz. Anna

Gyakran előforduló nehézlégzés, köhögés tüneteivel küzdöttünk éveken át. Domi nem akarta elfogadni az aloe verát, lassan kis csellel tudtuk csak becsempészni az italában. A méhpempőt elfogadta, a jó íze miatt cukorként ette. Néhány év alatt teljesen megszűntek a légúti tünetei, most már  félénkségét is kezdi levetkőzni, magabiztosan futkározik a barátival.

D. Domi

Nálam az első allergiás tünetek Kb. 20 éve jelentkeztek,sajnos azóta csak szaporodott a számuk.Allergiás vagyok az állati szőrre,a kozmetikai szerek többségére,fémre és egyre több élelmiszerre is. Mióta elfogadtam az itt javasolt alternatív megoldásokat a tüneteim nem szűntek meg teljesen ,de jelentősen csökkentek,amiért örökké hálás leszek.

B.Csilla

Állandó fáradékonyság,rosszkedvűség volt rajtam már lassan egy éve. Türelmetlen voltam mindenkivel.Éjszakánként rosszul aludtam. Az időjárási frontoknál iszonyatos fejgörcseim voltak. A hasam egyre több étel után felpuffadt.Aztán ajánlották nekem Dr. Nika Erzsébetet. A doktornő javasolt nekem egy tisztító kúrát,amit azóta már többször is megcsináltam,mert teljesen helyrebillentette a testi és lelki egyensúlyomat.Végre újra jól érzem magam a bőrömben. Köszönet érte.

B. Rita

Véleménye fontos számunkra

Kedves olvasó! Ha az eddigiek meggyőzték, akkor bátran kezdje el programunkat. Ha már feliratkozott, a hírleveleink segítenek. Amennyiben további információra van szüksége tanácsadói hátterünkhöz fordulhat.

Telefonszám:
+36-202736939

Email:
papollen@papollen.hu

Közösségi média:

Írjon nekünk