Rudolf Zsuzsanna

Februárban lendületből ráestem a jobb térdemre. Két hónapig csak bal lábra nehezedve tudtam a lépcsön lejönni a szobámból.

Guggolás jobb oldalon fekvés nagy fájdalommal járt. Kölcsön kértem a safe lézert 10 nap alatt napi 5 -6 kezeléssel elértem ,hogy biciklivel tudtam visszavinni.

Már térdelni is tudok, bizonyos mozdulatokra csak egy picit fáj.

Szőke Mária

10 hónapja stroke-ot kaptam, amitől az egész bal oldalam lebénult. 24 órán belül hozzájutottam egy közepes teljesítményű safe lézer berendezéshez, amivel naponta kétszer kezeltem magam az orrbemenetbe irányuló lézerfénnyel. Természetesen a hagyományos kezelés mellett történt mindez. E mellett nagy adagban fogyasztottam Q10, omega3 és arginin tartalmú étrend kiegészítőket. A gyógytorna, amit azóta is alkalmazok minden…

Farkas Szilvia

Több,mint egy éve vásártam a SafeLaser500-at. Az elején kicsit szkeptikus voltam,de bizonyított többszörösen: A kisfiamnak a nagyon erős köhögési rohamait csillapította,valamint az allergiája is sokkal enyhébb lett, az én 25 éve tartó allergiám viszont olyan mértékben lett jobb,hogy a drága orrspray-m csak ritkán kell használnom.Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Fanni

Fanni éveken keresztül köhögött ősztől tavaszig. Mint kiderült a lakásban volt penészedés, ez okozta a köhögését. Miután kiderült az allergia, és Garlic-ot kezdett el szedni, teljesen megszűntek a panaszai. Évek óta nem volt köhögéses betegsége.

F. Ildikó

Egy ideje már refluxszal kezeltek,de sajnos nem javult az állapotom. Nika doktornő javaslatára elhagytam a glutén tartalmú ételek fogyasztását ,elkezdtem a javasolt módszert és megszűntek a gyomor és bélrendszeri problémáim.Visszatért a komfortérzetem,aminek nagyon örülök.

Szilágyi Enikő

Éveken keresztül küszködtem kora tavasztól késő őszig az allergiás náthámmal. Szemviszketés, orrviszketés , garat kaparás. Nem tudtam aludni, heteken keresztül, állandóan fáradtnak éreztem magam. 10 éve már, hogy elkezdtem használni az Aloe vera italokat és a gyógytápszerként forgalmazott Forever Probiotic-probioticumot. Egész évben fogyasztom a gélt kúraszerűen hónapokon át a probiotikumot. Az évek során egyre enyhébben…